radio tomi predvajalnik

posebni gostje

Končna oblika pesmi "Pot v nebo" je nastajala kar nekaj časa, tako kot traja vsaka "pot v nebo". Prva ideja je nastala še v času, ko so Benjamin, Klemen in Tilen igrali v zasedbi November, kateri se je kasneje, po Tilnovem odhodu, pridružil Matej. Na eni od vaj je Tilen začel preigravati akorde, prav hitro dodal še kitarski vložek. Benjaminu, ki je imel besedilo že nekaj časa napisano, pa se je porodila melodija v glavi. Pesem je v celoti zares zaživela nekaj let kasneje, v sedanji zasedbi, ko sta Aleš in Klemen postavila še dobro ritmično oporo. Zadnji se jim je na tej poti pridružil še Matej in dodal nekaj ključnih elementov, ki pesem dodatno poživijo in povežejo v celoto.

Tilen članom skupine Posebni Gostje svojega emocionalnega stanja, ki ga je doživljal ob sami ideji, ni nikoli razkril. Pravi pa tole:

Čeprav se nam velikokrat zdi, da znamo svoje emocije prenesti le preko besed, je več kot očitno, da se to lahko zgodi tudi z inštrumentom. Zato zaprite oči, predstavljajte si skladbo ter te emocije doživite sami.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran