radio tomi predvajalnik

jure lesar

(Foto: Janez Volmajer)

Jure Lesar je slabo leto nazaj izdal svoj prvi avtorski album Zemljin sin. Dopadljive skladbe so preplavile radijske postaje.

 jure lesar 1

(Foto: Janez Volmajer)

'Mestno kolo', 'Drugačen', 'Oči očeta', 'Zemljin sin' so pesmi z zgodbami, ki so jih poslušalci in obiskovalci njegovih koncertov zelo kmalu posvojili.

Zadnji singl iz aktualnega albuma, 'Krila ptice', nosi podobno zgodbo. Zgodbo o ženski.

Pesem govori o usodi, ki pripelje dva skupaj. Govori o harmoniji in o tem, da smo si usojeni.
Tudi videospot, ki so ga posneli na Obali nosi zelo ženstveno, erotično zgodbo. V njem so nastopile tri mlade ženske, ki so Juretu najbližje – Juretova sestra, njegova srčna izbranka in njegova najboljša prijateljica, ki jo vsi poznamo – Zala Đurić Ribić.
Videospot sta posnela Martin Belac (snemalec, montažer) in pa Vasko Vidmar (snemalec), pri režiji pa so sodelovali vsi trije.
Med ustvarjanjem smo razmišljali o minljivosti lepote. O staranju. O tem, kako zelo pomembno je, da cenimo to lepoto...,

pravi Jure Lesar.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran