radio tomi predvajalnik

naveza

Fantje ansambla Naveza so pred kratkim posneli novo polko z naslovom »KJE ZGUBILA SI SRCE«. Besedilo je napisala Vera Šolinc, za glasbo in priredbo pa je poskrbel vodja ansambla Naveza Jure Mlinšek. Fantje so za polko posneli tudi videospot v enem izmed gostinskih lokalov v Rogaški Slatini.

Jure Mlinšek nam je povedal:

Zgodba skladbe govori o fantu, ki je zelo vztrajen in kljub vsem neprijetnim okoliščinam vztraja in osvaja svoje dekle. Videospot smo posneli v enem izmed lokalov v Rogaški Slatini. Z nami so v spotu sodelovali in snemali mladi statisti, med drugim tudi maskerka, ki je poskrbela za naš videz. Drugače se fantje ansambla Naveza trenutno nahajamo na turneji v Kanadi, kjer igramo našim rojakom. V mesecu februarju 2020 bo izšel naš novi projekt, zato smo fantje zelo pridni in že snemamo nove skladbe. Upamo, da vam bo skladba všeč in da se vidimo na kakšnem nastopu.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran