radio tomi predvajalnik

Za člani skupine Špica je pestra sezona veselic, porok in drugih igranj, kajti znani so po tem, da poskrbijo za nepozabno zabavo. V preteklih dneh pa je v studiu nastala njihova sveža pesem, za katero pravijo, da je precej izven okvirov njihovega dozdajšnjega ustvarjanja. Najina pesem, ki je delo kitarista Zorana Poljanška, je naslov nove, čustvene balade. Govori o ljubezni med dvema zaljubljencema, ki z nestrpnostjo pričakujeta svoj najlepši dan – poroko. Da je to res pomemben dan, fantje zelo dobro vedo, saj so za igranje na porokah, poleg ostalih zabav, pravi specialisti. Z novo skladbo, ki je kot nalašč za poročni dan verjamejo, da bodo polepšali čarobne trenutke marsikateremu paru. Ne samo z nepozabno zabavo, ampak že dogajanje na civilnem in cerkvenem obredu. Za Najino pesem bodo v kratkem posneli tudi video spot.

Odločili so se, da k sodelovanju povabijo čim več zaljubljenih parov.

Želimo si drugačen spot, v katerem bo prisotna pristna ljubezen. Ker se te ne da odigrati, jo želimo prikazati preko fotografij resnično zaljubljenih parov, ki izžarevajo tisto pravo ljubezen. Čas in kraj fotografije nista pomembna. Želimo vključiti vse, ki želijo svojo življenjsko srečo deliti tudi z drugimi,

pravijo Zoran, Ciril, Gašper in Miran.

Špica - Najina pesem

spica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran