radio tomi predvajalnik

Skladba 'Enkratna, neponovljiva', ženska himna, ki so jo pred kratkim na radijske valove poslali Okustični z Jadranko Juras, ima tudi video podobo! Videospot za četrti avtorski single Okustičnih se poigrava z estetiko, teksturam in barvami in je pravzaprav kolaž enkratnih, neponovljivih trenutkov.

okusticni 

Okustični (Foto: Urša Premik)

Takšen kot skladba, čuten valček s starinskim pridihom, ki se s svojim zvokom revijskega orkestra spogleduje z izročilom slovenske popevke in ozira v nek pretekli čas, je tudi videospot. Karin Zemljič, Mate Bro in Jadranka Juras so urejeni v slogu retro chica 70-ih let prejšnjega stoletja, v kadrih pa so se poigrali z vintage dekorativnimi kosi, ki jih še danes lahko najdemo po domovih pri nas. Vsi skrbno izbrani momenti sestavljajo tekočo celoto, ki slikovno in ritmično dopolnjuje skladbo.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran