radio tomi predvajalnik

V petek 18. 10. 2019 se je v Cerkvenjaku odvil narodno–zabavni festival »Slovenskogoriški klopotec 2019«, kjer se je predstavilo 12 ansamblov iz vse Slovenije. Špadni fantje so se predstavili z lastno skladbo »Srečen človek«  (mag. Ivan Sivec/Rok Švab), ter sklopom (venčkom) narodnih (Travniki so že zeleni, Rožic ne bom trgala, Travniki že zelenijo). 

 spadni fantje cerkvenjak 1

Domov smo se vrnili z osvojenim srebrnim klopotcem – drugo nagrado strokovne komisije (dr. Tina Bohak Adam, Brane Klavžar, Tomaž Tozon).

Poleg tega smo prejeli še nagrado za najboljšo priredbo in izvedbo ljudske pesmi, prepevali pa smo tudi najboljše besedilo festivala (Srečen človek, mag. Ivana Sivca).

 spadni fantje cerkvenjak 2

Ker nam je bil sklop narodnih že od samega začetka zelo všeč, smo sklenili, da venček posnamemo v studiu.

Avdio posnetku nagrajenega »Venček travniških«, pa smo v preteklem tednu dodali še video podobo. Na snemanje smo se odpravili v nam domačo »Hišo posebne sorte«, v vas Kodreti, blizu Štanijela.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran