radio tomi predvajalnik

elizabeta novakElizabeta Novak s svojo družino živi v Rogaški Slatini. Rodila se je v majhni vasici Stoperce kot četrti najmlajši otrok v družini. Kot sama pravi, bodo prijetni spomini na otroštvo za vedno ostali zapisani v njenem srcu, saj je družino povezovala ena sama pesem … ob tem pa je odraščala v stiku z naravo: ob žvrgolenju ptic, šelestenju listja in božanju vetra. Željna vedno novega ustvarjanja in polna napevov si je že pri svojih 15. letih skrivaj sposojala sestrino kitaro in prav kmalu znala iz nje izvabiti prav vsako melodijo. Iz sprva majhne skrivnosti je zrasla velika ljubezen in kitara je postala njena zvesta prijateljica, brez katere bi bil dan enostavno prazen.

Prisluhnila sem svoji notranjosti in z motom: bodi ponosen na to, kar si ustvaril in ne na to, kar boš ustvaril, sem uspešno izpeljala koncert in predstavitev zgoščenke, ki sem ga pripravila v Rogaški Slatini. Petletno ustvarjanje sem preko nosilcev zvoka zabeležila v 10. skladbah in na svoje delo sem zelo ponosna. Hvala vsem, ki ste me podprli in boste še naprej z menoj, me podpirali in iskreno stisnili dlan. Vsekakor pa bi bila pot mnogo težja brez izjemne podpore moje drage družine, zato iskrena hvala.

Tokrat Elizabeta predstavlja povsem novo skladbo s preprostim naslovom "Ne sprašuj". Besedilo in glasba je njeno delo, pod aranžma pa se je podpisal Bojan Šeruga in produkcijska hiša Produkcija TOP records.

Moja nova pesem je stkana iz verzov, ki jih nosim v svojem srcu, a vendar včasih ne najdemo pravih besed, kako svoje misli strniti v neki smisel, v celoto. In takrat je prav, da zares znamo prisluhniti svojemu srcu in samemu sebi in le tako lahko opišemo svoja čustva na lep, nežen, melodičen in tudi strasten način. In točno takšna je nova pesem. Daje in podari nekaj neslišnega – ljubezen. Ljubezen je edina smiselna stvar v tem včasih zares nesmiselnem času.

Elizabeta Novak - Ne sprašuj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran