radio tomi predvajalnik

tik tak

Po odigrani sobotni poroki smo se po le nekaj urah spanja dobili pri našem Jerneju, z namenom posneti novi video spot za skladbo »Dovolj je dni v življenju«, avtorjev Braneta Klavžarja in Branka Zupanca. Tokrat smo se odločili, da bomo spot posneli v idilični kraški vasici Vrabče, ki se nahaja na robu Kraške planote, pogled pa se razprostira na Nanos in prelepo Vipavsko dolino.

S skladbo »Dovolj je dni v življenju« smo se predstavili letos na Vurberškem festivalu v »novi« zasedbi. Po dobrem letu vaj in nastopov, smo se tiktakovci odločili za ponovni obisk festivala, kar se nam je tudi izjemno obrestovalo. Opazila in nagradila nas je strokovna komisija s plaketo Lojzeta Slaka za najboljšo izvedbo, skupek ocen vseh komisij pa nam je prinesel še srebrnega zmaja ali kot v hecu radi rečemo nagrajenci Vurberških festivalov srebrno »taščo«.

To nam je seveda vlilo nove energije in volje do dela, tako smo zadnjo oktobrsko nedeljo priredili naš že tradicionalni koncert »Ur'ca s Tiktakom«, ki ga sicer ne prirejamo vsako leto, ampak le, ko začutimo, da imamo z našo glasbeno zgodbo dovolj za povedati. Glede na to, da se nas drži rek, da gre Tik-Tak čas mimo nas, pa smo seveda z mislimi že pri novih spomladanskih projektih, pri novih vižah.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran