radio tomi predvajalnik

Poznate Ano Dušico? Ana je pevka poznana predvsem ljubiteljem narodnozabavne glasbe, saj je prepevala pri mnogih ansamblih. Nazadnje je bila del zasedbe ansambla Vižarji, trenutno pa prepeva pri ansamblu Vrli muzikanti

ana dusica

Kljub temu, da je polno zasedena, pa v njej že dolgo časa tli želja po samostojni poti, katera bo nosila bolj zabaven stil.

Kot pravijo, da če je želja res velika, potem se sigurno uresniči. In ravno to se je Ani tudi zgodilo. Pred nekaj časa je posnela skladbo z naslovom »Brez trnja ni ljubezni«, seveda s pomočjo Mirana Merzdovnika, ki je spisal besedilo in glasbo, pri aranžmaju pa je sodeloval njen dobri sošolec in prijatelj Tomaž Rebernak.

Tokrat pa Ana predstavlja svojo drugo skladbo z naslovom "Tam, kjer bom ljubljena". Za glasbo sta poskrbela Ana Dušica in MirAn Music, kateri je napisal tudi besedilo.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran