radio tomi predvajalnik

mladi talenti

Čeprav so sami mladi, neznani izvajalci, so vokalno naredili svoje in zelo dobro zapeli novo skladbo z naslovom "Prišel je čas".

Omenjeno pesem poje 9 punc in en fant, sami naši mladi talenti: Ana iz Lehna, Sara iz Kamnice, Stela iz Sv.trojice, Anja iz Idrije, Patrik iz Dupleka, Lina in Sara iz Šentjanža, Janja iz Ljubljane, Urška iz Radelj in Lana iz Voličine. Torej Slovenija v malem.

Ana, ki začenja skladbo, je lani zmagala na Malti med 100 udeleženci iz celotne Evrope in na Bledu (Golden Microphone), prav tako v mednarodni konkurenci. Tukaj je še Patrik Šabeder iz Dupleka, ki v pesmi poje najvišje lege in je lani zmagal na festivalu "Otroci pojejo slovenske pesmi" , ki ga organizira radio Ptuj in ga je prenašala tudi TV Slovenija. Za back vokale sta poskrbela Martina Majerle in Andrej Babič, ki prepevata na live koncertih s Severino. Kitaro pa je odigral Klemen Žnidarič iz Maribora.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran