radio tomi predvajalnik

david domjanicDavid Domjanič po krajšem glasbenem premoru, ki je nastal zaradi dokončanja magistrske naloge na športni faktulteti, predstavlja pesem 'Igre'.

Slovenski hip-hop artist je tudi tokrat pripravil pesem v kateri bodri mlade in mlade po srcu, da igre na elektronskih napravah zamenjajo z družabnimi igrami iz kartona.

Obstaja veliko različnih načinov kako kakovostno preživljati prosti čas z najbližjimi. En boljših je med drugimi seveda tudi ob igranju družabnih iger.

Pesem 'Igre' spodbuja tovrstno zabavo, saj ob igranju razvijamo socialne veščine, se sprostimo, urimo spomin, zmanjšujemo nivo stresa ... In ker jih je na trgu toliko, prav vsak lahko najde vsak najde takšno, ki mu je všeč.“

'Igre' je nastala v sodelovanju z Alexom Volaskom, ki se skupaj z Davidom podpisuje kot soavtor glasbe.

'Igre' so popolnoma nova glasbena zgodba mladega Davida, ki je v lanskem letu predstavil že tretji EP album 'Dej se premakn', v kolikor pa obiskujete nogometne tekme ljubljanskega kluba, vas je pozdravila himna 'Olimpija Ole', ki jo je David napisal v 2016, le nekaj mesecev po nastopu na EMI s skladbo 'Spet živ'.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran