radio tomi predvajalnik

aleks pavlin

Aleks Pavlin je petnajstletni glasbenik, ki je nase opozoril na festivalu Fens v Kopru, kjer je dosegel 1. mesto v svoji kategoriji.

Mlad primorski glasbenik iz vasi Morsko, v bližini Kanala ob Soči, je tudi odličen kitarist, pesem "Daj mi sebe" pa je njegov debitantski singel, ki je njegovim letom primerno obarvan z lahkotno ljubezensko konotacijo.

Pesem "Daj mi sebe" je nastala izpod rok uspešnih glasbenikov, ki že dolga leta sodelujejo, tako je glasbo ustvaril Theo Čebron, kitarist skupine Zvita feltna, za aranžma pa je poskrbel Blaž Hribar, ki se podpisuje pod številne glasbene uspešnice.

Ob tej priložnosti, bi se rad zahvalil vsem, ki me podpirajo, družini, glasbeni ekipi in vsem vam, ki vam bo všeč moja glasbena pot. Hvala že v naprej za vse pohvale in konstruktivne kritike,

nam je zaupal Aleks

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran