radio tomi predvajalnik

isaac palma

V začetku prazničnih dni Isaac Palma presenetil z novo glasbeno zgodbo.

V svojem prepoznavnem slogu s katerim je osvojil občinstvo priljubljen glasbenik v v predprazničnem in romantičnemu decembru že navdušuje z novo skladbo "Obljubi".

Novo pesem o obljubi večne ljubezni spremlja tudi video, ki prikazuje najlepše čustvo skozi štiri letne čase!

Pod novo Isaacovo skladbo se podpisuje ekipa, ki ustvarja glasbene uspešnice tako doma kot v tujini.

Raay, Rok Lunaček in ekipa Raay Music, pa so poskrbeli tudi sladko presenečenje! Besedilu v slovenskem jeziku so ob koncu dodali piko na i z refrenom v čutnem španskem jeziku, ki ob Isaacovem vokalu pogreje srce poslušalca.

Največja in najbolj pomembna uspešnica letošnjega leta mladega Isaaca Palme pa je vsekakor to, da je postal očka deklici Isabelle, saj sta z njegovo Patricijo tik pred poletjem postala starša.

Čustven videospot je po Isaacovih napotkih nastal v sodelovanju z produkcijsko ekipo Neo Visuals. Ideja je namreč povsem Isaacova, saj prikazuje zgodbo o paru, ki se jima zgodi največji čudež ljubezni - rojstvo otroka. Video se zaključi z najlepšo melodijo Isaacovega srca - s smehom njegove Isabelle. Tako je priljubljen glasbenik s svojimi poslušalci delil nekaj utrinkov svoje sreče, ki ga spremlja vsak dan.

Isaac Palma je dobro zaznamoval prvo polovico glasbenega leta pri nas. Izjemen uspeh je doživela skladba 'PO TEBI MI DIŠI LJUBEZEN', ki je jo posnel skupaj z Manco Špik.
Opazen pa je bil tudi duet 'Ola Ola', ki je nastal v sodelovanju z Niko Zorjan in je najbolj predvajana skladba letos. Odmevno pa je bilo sodelovanje s priljubljeno hrvaško skupino Vigor v uspešnici 'Šatori'.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran