radio tomi predvajalnik

kevin koradinUspešen slovenski avtor in glasbenik, ki poleg ustvarjanja glasbe za osebne projekte piše uspešnice tudi za druge uveljavljene glasbenike, po uspešnem letu 2019 v katerem je predstavil "Čas" in "Noro srce", "Vse ali nič", v novo leto vstopa z čutno a udarno izpovedno skladbo "Zima".

Novi ritmi in ponovno izjemno besedilo izpod Kevinovih rok tvorijo zgodbo o nesrečni ljubezni.

Zima je hladna in tiha, hkrati mogočna … s to prispodobo sem želel opisati občutke, ko se v srce in dušo vseli čustvena otopelost zaradi razočaranja in občutka osamljenosti,

je o skladbi povedal Kevin, ki je pesem ustvarjal v Ljubljani skupaj s producentom Torulssonom.

V novi skladbi se rahlo spogledujem tudi s preteklostjo. V novo pesem sem z nostalgijo, ki je skupna zimi in osamljenosti, želel vključiti glasbo s katero sem odraščal (Depeche Mode, The Cure, Duran Duran, …). Tako je nastala nova izpovedna zgodba v kombinaciji z modernimi prijemi, sodobnim zvokom in produkcijo,

je še povedal Kevin, ki vedno znova navdušuje z glasbenim eksperimentiranjem in zanimivimi sodelovanji.

Že od izida pesmi "Adieu", ter "Hard to love", ki sem ju napisal in posnel še pod imenom Tide, v obdobju od 2009-2011, sem imel željo, da bi ponovno naredil nekaj podobnega a sem čakal na tisto pravo idejo oziroma navdih, ki je končno tudi prišel.
Sodelovanje s producentom Torulssnom se je izkazalo kot prava odločitev, saj sva oba ljubitelja tovrstne glasbe in je bil zato projekt resnično narejen z in za dušo.

Kljub bolj otožni vsebini novega singla se Kevin z bližnjo prihodnostjo spogleduje z velikim veseljem, saj ga čaka kar nekaj zanimivih glasbenih projektov o katerih bo prav kmalu več povedal.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran