radio tomi predvajalnik

ella ros

V pesmi "Trnov cvet"’ Ella Roš govori o pojmu prave ljubezni, kjer sta odkritost in zaupanje pogoj za dober odnos.

Sporočilo pesmi ni le sprejemanje človeka takšnega kot je, vendar tudi, da bi se morali biti, ko govorimo o tisti pravi ljubezni, v dobrobit medsebojne rasti, pripravljeni spremeniti in prilagajati tudi sami.

Pesem ob začetku leta zagotovo nakazuje uspešno preteklo leto.

Priznati moram, da je bilo leto 2019 delovno in hkrati noro leto, kjer sem izdala tri avtorske skledbe in se z zadnjim singlom "Leti" podala na poletno "turnejo" po Sloveniji. Vesela sem, da sem lahko v tem letu sodelovala s tako dobrimi producenti kot sta Alex Volasko in Nino Ošlak, s katerimi mi je tako bila dana možnost pridobivanja dodatnega znanja in kilometrine v glasbenih vodah. Prav tako me je čakal pester zaključek leta, kjer sem predpremierno predstavljala svoj najnovejši singel "Trnov cvet". V leto 2020 vstopam z novo pesmijo, ki naznanja mogoče drugačen vidik Elle Roš in v stilu katerega želim popisati letošnje leto. Predvsem v pisanju in ustvarjanju glasbe uživam in se spogledujem s čimvečjim širjenjem znanja na področju produkcije glasbe. Za leto 2020 že pripravljam nekaj novih izdelkov, ki upam, da jih bom lahko kaj kmalu podelila s poslušalci,

je ob izidu novega singla povedala Ella Roš in o novem glasbenem sodelovanju povedala:

Ko se je pojavila priložnost sodelovanja z Ninom sem vedela, da je enostavno ne morem izpustiti iz rok. V leto 2020 vstopam s produkcijsko malo bolj modernimi ritmi in ko sva z Ninom skupaj ustvarjala "Trnov Cvet" sem čutila, da je v tej pesmi res moj pravi jaz. Težko je biti avtor besedila, glasbe, sodelovati pri postaviti aranžmaja in hkrati biti še izvajalec pesmi - objektiven pristop je v teh primerih res nemogoč in takrat je prav, da prisluhneš smernicam še nekoga drugega. Nino je takoj vedel kaj je potrebno izboljšati in na kaj moram kot izvajalka paziti pri svojih pesmih, res zna iz mene izvleči tisto najboljše in ko te nekdo tako na hitro "prebere" je delo s takšno osebo res enostavno.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran