radio tomi predvajalnik

Retrospektiva je tretji single skupine POTNIK s prihajajočega albuma z naslovom Prvi, ki ga bodo izdali pri založbi Dallas Records in bo izšel 1. februarja 2020!

Retrospektiva je priznanje, da prav vseh stvari v življenju ne moremo kontrolirat, da nimamo popolnega vpliva na naša dejanja in to kar nam ta prinesejo. Predvsem pa je to priznanje, da se usoda velikokrat bolje odloča kot mi sami in je prav, da včasih pustimo stvarem naj gredo svojo pot,

pravijo o novem singlu člani skupine Potnik.

Potnik sestavljajo Luka Furlan, Žiga Dodič, Erik FIlipčič in Manuel Kocjančič, ki prihajajo z Obale. Fantje ustvarjajo avtorsko glasbo v slovenskem jeziku, njihova glasba pa temelji na klasični rockovski zasedbi in modernih glasbenih elementih.

Skupino Potnik odlikuje kreativnost, kar dokazuje dejstvo, da se je v dobrem letu in pol nabralo za več kot en album glasbe. Album so snemali skozi celo leto 2019, za kar je razlog brezkompromisnost in apetit po odličnosti. Pri snemanju so sodelovali z Denisom Horvatom, dolgoletnim producentom in klaviaturistom skupine Hamo&Tribute2Love.

Potnik - Retrospektiva

potnik

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran