radio tomi predvajalnik

Žan Serčič, pevec, tekstopisec, instrumentalist in producent, predstavlja novi singl z naslovom "Zlomljena".

Pomen nove skladbe priljubljeni glasbenik pojasni:

V pesmi govorim o lepoti tega, kako je pravzaprav biti zlomljen. Kako šele, ko si prvič zares čustveno prizadet in delce svojega srca sestavljaš, spoznaš moč ljubezni.

zan sercic 

(Foto: Tibor Golob)

Kot pove sam, je navdih za besedilo skladbe črpal in lastnih izkušenj, hkrati pa se z vsebino lahko poistoveti skoraj vsak:

To je tema, ki se tiče skoraj vsakega od nas, vsak je bil že kdaj zlomljen in na tleh, o tem sem mnogokrat govoril s prijatelji in družino. Ampak ravno to je čar, šele ko sestavljaš svoje srce nazaj, spoznaš moč ljubezni. Spoznaš da nima samo ene, tiste lepe dimenzije, pa vendar je ravno ta njena celota to, kar jo dela najlepšo.

V mesecu decembru je Žan izid skladbe najavil z videom, v katerem je predstavil akustično verzijo pesmi. Video je bil s strani oboževalcev odlično sprejet, saj je v dobrem mesecu dni zabeležil več kot 100.000 ogledov na Youtubu.

Uradni videospot za skladbo pa je bil posnet na več lokacijah v Ljubljani, med drugim v Biljardni hiši in v Studiu Metro. V videu vidimo, kako se med Žanom in natakarico Lano vzpostavita ljubezen in zaupanje, zgodba pa se zaključi z ljubosumjem.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran