radio tomi predvajalnik

Leto, ki je za nami je bilo zelo uspešno, imeli smo veliko odličnih koncertov, dobrih odzivov na zadnje izdane pesmi in videospote, "Ne joči, da srce ne poči", ki na Youtube beleži že več kot milijon ogledov, "Norcu podoben", ki ima skoraj dva milijonov ogledov, "Vzela si moje srce", "Vprašaj me kako živim", "Nisem ti verjel", "Reci, da si moja",…

Letos praznujemo 35 let delovanja skupine in želimo biti še boljši, pokazati še več, dati ljudem še več. Našo publiko spoštujemo, zato jim želimo dati le najboljše,

pop design

so pred izidom novega singla povedali člani skupine, o skladbi pa je avtor besedila, Miran Rudan, povedal:

Že sam naslov pesmi pove o čem teče beseda. O sreči. Ali jo imamo ali ne. Ali nas spremlja ali ne. Tudi sam sem imel v življenju veliko srečo, ko sem imel nezgodo z motorjem. Tako je v pesmi ujet tudi delček mojega življenja, saj si tako predstavljam srečo - sam sem dobil še eno priložnost, ko sem se prebudil iz kome in še večja sreča je bila, kar nihče ni pričakoval, niti zdravniki ne – da sem se takrat pobral, se ponovno naučil stvari, ki so bile samoumevne do padca a jih je poškodba “izbrisala”. Uspelo se mi je ponovno postaviti na noge in uspešno vrniti na glasbeno pot. Bistveno sporočilo je tudi to, da denar ne more kupiti sreče. Čeprav je vedno več ljudi, ki jih osrečijo materialne stvari a tisto pravo srečo ne dosežemo z denarjem, ampak z odnosi, ljubeznijo, pozornostjo. Lahko imaš vse (v materialnem smislu), ampak si od znotraj prazen.

Sporočilo pesmi je, da moramo vztrajati kljub vsem preprekam v življenju in se vedno znova pobrati ter izkoristiti priložnosti, ki nam jih daje življenje.

Hitrejše ritme nove skladbe sta ustvarila Maj in Matjaž Vlašič, Martin Štibernik pa se podpisuje pod aranžma skladbe.

Režijo videospota je skupna tudi tokrat zaupala dolgoletnemu sodelavcu, Andreju Pratnemerju, ki je za snemanje določil dve lokaciji, ena je Hiša iluzij v Ljubljani v kateri se je skupina zelo zabavala. Prav posebno vloga v videu pa je pripadla prikupni psički Tori.

Skupina, ki že tradicionalno predstavlja nove pesmi v januarju pravi, da za tem ni posebne zgodbe.

Vedno si vzamemo čas in ko smo s slišanim in videnim vsi zadovoljni, skladbo in video predstavimo našim poslušalcem. Čisto slučajno je že nekajkrat bilo to prvi mesec v letu. Pesmi ostanejo in v interesu nam je, da bodo naše pesmi prepevane še dolgo časa. Ne želimo, da je pesem aktualna le ob njenem izidu, potem pa se je ne bi nihče več spomnil. Vedno delamo dolgoročno,

so povedali člani skupine.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran