radio tomi predvajalnik

novi spomini 2

Novi spomini so zapeli pesem "Al’ mene buli", ki je postala najlepša slovenska podoknica v prvi sezoni petja podoknic oddaje Slovenski pozdrav. Avtor melodije in priredbe je Marjan Turk in avtor besedila Matej Kocjančič. Fantje so za pesem posneli videospot v domačem Novem mestu.

 novi spomini 1

Pevec in vodja ansambla Jože Mikec nam je zaupal:

Zmage smo bili zelo veseli. Zahvaliti se moramo vsem našim navijačem za podporo in čestitke tudi vsem sotekmovalcem. Zahvaljujemo se avtorjema Marjanu Turku, ki je napisal glasbo in Mateju Kocjančiču za izvrstno besedilo, saj sta še enkrat dokazala, da sta odličen tandem. Novi spomini pod oknom še nismo peli nobenemu dekletu, zato smo v finalni oddaji sklenili, da se ob zmagi ali ob porazu odpravimo v Prekmurje zapet žirantki Tamari, ki je že v drugi oddaji izrazila željo, da bi bila vesela podoknice. Želimo si, da bi poslušalci uživali ob skladbi.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran