radio tomi predvajalnik

chicas

Zabavati občinstvo z dobro glasbo in seksi izgledom zanje ni nobena novost, saj so že vrsto let prisotne na slovenskih domačih odrih. Tokrat pa kot glasbena zasedba stopajo na skupno pot sodelovanja. Punce so si nadele zanimivo ime CHICAS (v španščini to pomeni hude, dobre bejbe). Zasedbo sestavljajo: basistka Jasmina Šmarčan, kitaristka Tamara Zagajšek, harmonikarka Tina Poljanšek in flavtistka Maša Uranjek, vse pa tudi odlično pojejo. »Že vrsto let smo prijateljice in želele smo ustvariti skupino, ki bi širila pozitivno energijo, srečo, dobro voljo, nasmehe in seveda kvalitetno glasbo. Vsaka ima za seboj že veliko odrske kilometrine in izkušenj, zato točno vemo kaj in kako se lotiti takšnega projekta. Predvsem, kliše ali ne, je zadeva rojena iz čistega užitka, ki ga čutimo, ko smo na odru in ustvarjamo« pravijo.

Njihov prvi single temelji na pozitivnosti. "Pozitiva" (Maša Uranjek/Jasmina Šmarčan/Samo Kališnik) je naslov polke s katero bodo CHICAS ogrele slovensko občinstvo.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran