radio tomi predvajalnik

Tokrat ni govora o jasnovidnosti, "Sto tisoč let" je namreč naslov nove skladbe skupine Zvita Feltna (Blaž Gec - vokal, klaviature, harmonika, Matic Leban - vokal, bobni, Theo Čebron - vokal, električna kitara, bas, Žan Janežič - kitara, bas), ki nam po velikem hitu "Gin in tonic" in decembrskem božičnem darilu, skladbi "Tvoje oči", podarja novo, udarno in izredno sentimentalno pesem.

zvita feltna

Za nami je zelo uspešno leto v katerem nam je uspelo zamešati hit Gin in tonic, ki ga je Slovenija v trenutku vzela za svojega. Tokrat pa smo se odločili, da zaigramo na mnogo bolj čustvene strune naših poslušalcev in poslušalk, ki nas tako zvesto spremljajo,

nam je povedal pevec Blaž Gec.

Avtorji čisto nove skladbe so Matjaž Vlašič, ki je poskrbel za glasbo, pod besedilo skladbe se je vnovič podpisal tekstopisec Rok Lunaček, za produkcijo pa je znova poskrbel Blaž Hribar, kateremu so pri produkciji priskočili na pomoč že omenjeni Matjaž Vlašič ter Blaž Gec in Theo Čebron.

Matjaž Vlašič je ob svojem prvem sodelovanju s skupino povedal:

Skladba je nastala precej spontano, ker so fantje zelo preprosti. Obdaja jih pozitivna energija in verjetno je to tudi ključ do njihovega uspeha,

tekstopisec Rok Lunaček pa doda:

To je moje jubilejno, že deseto besedilo za Zvito Feltno. Morda je prav zato še za odtenek bolj čustveno.

Ob skladbi je nastal tudi videospot, ki je za Zvito Feltno že dvanajsti zapovrstjo, posneli pa so ga v bližnji Italiji, natančneje v Udinah (Vidmu). Glavno vlogo v videospotu je prevzel kitarist Theo Čebron, ki ga v zgodbi očara postavna rjavolaska Sara Milič. Produkcijo videospota so fantje tudi tokrat zaupali snemalni ekipi Take Over Media pod vodstvom režiserja Djomla KS.

Italija je romantična dežela in ima svojo pisano zgodovino, zato se pri snemanju videospotov radi zatečemo k našim sosedom. Vsi štirje fantje živimo blizu italijanske meje in zato tudi dobro poznamo primerne lokacije za snemanje,

nam je še zaupal kitarist Theo.

Nova skladba Sto tisoč let tako napoveduje udaren začetek 2020, ki bo za Zvito Feltno koncertno zelo pestro. Kot pravi njihov vodja in pevec Blaž Gec je večina sobot za leto 2020 namreč že "oddanih". Fantje pa že komaj čakajo, da bodo lahko na nastopih igrali tudi najnovejši komad.

Lepo je ustvarjat svojo glasbo, a še lepše je stopit na oder in zapet skupaj s svojimi fani. Glasba je res univerzalni način kako povezat ljudi med seboj. Hvala vsem, ki ste nam omogočili, da lahko to počnemo,

še doda Gec.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran