radio tomi predvajalnik

Orleki predstavljajo nov singel in čisto svež videospot, ki bo marsikomu buril duhove. Lani so praznovali 30. obletnico delovanja, z novim letom pa so singlu »Zame si pela ta blues« iz njihovega najnovejšega albuma »Živel rokenrol«, želeli dati tudi vizualno podobo.

orlek

Skladba »Zame si pela ta blues« govori o občutjih trenutka, ko te neko dekle tako zelo prevzame, da odmisliš ves ostali svet in imaš oči le zanjo. Njena lepota te omami, od nje postaneš pijan in takrat se svet zate ustavi, obstaja le še ona. Če je besedilo ljubezensko in se odlično poda k prazniku ljubezni, ki prihaja, pa je zato video toliko bolj v njihovem rockerskem stilu. V njem uprizorijo fantazije nekega moškega, ki se je znašel v super ekskluzivnem, skrivnem klubu in doživel nepozaben večer, poln dobre glasbe, plesa, lepih deklet, dobre pijače ter obdan s precej zanimivimi individumi. Zabava je tako izjemna in dekleta tako lepa, da ga ne ganejo niti zlobne mistične sile, niti liki iz pravljic ter ostali čudni posamezniki, ki so bili gostje tega kluba. Največji izziv snemanja spota je bil zagotovo v izbiri glavnega igralca. Nihče si namreč ni upal stopiti ob bok prelestni Gaji, ki je igrala striptizeto in ob kateri je marsikomu na snemanju zastal dih. Potem se je opogumil Brane in vlogo odigral odlično.

Zame si pela ta blues

Zame si pela ta blues,
j's s'm bil tam le za te
Noč je b'la vročaaaa…
In ti še bolj
In ti še bolj

Topil sem se ob tvojem glasu,
Pil in zgubljal se v času,
nisem nucu dost , ker od tebee
bil sem pijaaaan….

Zame plesala si blues,
j's s'm bil tam le za te
Noč je b'la vročaaaa…
In ti še bolj
In ti še bolj

Potil sem se ob tvojem stasu,
pil in zgubljal se v času,
nisem nucu dost , ker od tebee!!
bil sem pijaaaan….

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran