radio tomi predvajalnik

Jeseniški kantavtor Elvis Fajko sam (kitara, ustna harmonika) ali s skupino izkušenih glasbenikov - “Supporters” predstavlja avtorske in “cover” pesmi v rock, pop in blues glasbeni zvrsti. Njegovi podporniki so Samir Krasnič - boben (Full Gas), Jaka Kern - klaviatura-harmonika (Zgornjesavci), Robi Lukač - bas kitara (Obvezna smer), Andraž Kalan - kitara.

elvis fajko

Kantavtor si je vseskozi želel tudi samostojnega ustvarjanja in mu je v preteklosti uspelo posneti skupaj 10 pesmi s skupino Drugo dejanje in pozneje Skarabeji (glasba na albumu Drugo dejanje - Skarabeji) in šeXpir bandom (naslovna pesem #rdečegaalbuma). Zdaj poskuša sam in zadal si je cilj trilogije v RDEČI (izdal l. 2018), MODRI (izdal l. 2019) in beli barvi albumov (SLO zastava).

Tokrat vam predstavljamo skladbo z naslovom Jeseničan.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran