radio tomi predvajalnik

isobel

Isobel je posledica kreativnega nemira dveh prijateljev, ki ju glasba povezuje že vrsto let. Po uvodnih, medijsko zelo dobro sprejetih skladbah Svila, Manifest in Mali glas dvojec Isobel s svojo četrto skladbo nadaljuje v svojem značilnem minimalističnem slogu s ščepcem orkestralnega raziskovanja, skladbo pa je s subtilnim aranžmajem oplemenitil komorni zbor Megaron, s katerim Isobel vse pogosteje sodeluje.

"Severna" je hladna in otopela kot čustva v odtujenem odnosu. Hodi po tankem ledu z večnim vprašanjem, poslušati srce ali razum. Prispodoba današnje družbe, ki živi v nekem okolju, kot jo nakazuje refren skladbe: »Z roko v roki, vsak po svoje, sive misli brez presoje« ...

Isobel sestavljata Gregor Jakac in Damir Lisica.

Dolgoletne glasbene izkušnje sta nabirala s sodelovanjem s kopico glasbenih imen, kot so Adam, Gušti, Tinkara Kovač, Matej Wolf ...

Oba sta avtorja glasbe, besedila ter aranžmaja skladbe.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran