radio tomi predvajalnik

robert ficker

(Foto: Sven Pušnik)

Robert Ficker predstavlja pesem "Ja bolujem" s katero se je 28. novembra 2019 predstavil na Međimurskem festivalu v Čakovcu. Za skladbo je letos v Zagrebu in Čakovcu posnel tudi videospot.

Robert Ficker je rojen 11. oktobra 1990 in prihaja iz Ljubljane. Glasbeno kariero je začel graditi leta 2012, ko je po oddaji X Factor posnel svojo prvo skladbo "Drugi greje ti srce", za katero je glasbo in besedilo napisal Boštjan Konečnik, aranžma pa je delo Aleša Zibelnika. Po štirih letih sodelovanja z Zibelnikom je spoznal producenta Josipa Pokupca iz Zagreba ter tako začel snemati tudi pesmi v hrvaškem jeziku. S temi pesmimi se je začel predstavljati na hrvaških festivalih ter do sedaj nastopil na festivalih, kot so Međimurski festival (MEF) v Čakovcu, Marko Polo na Korčuli, DarFest v Daruvarju, HITfest v Bedekovčini in Donji Stubici ter Zlatne note v Križevcih, kjer je osvojil številne nagrade. Leta 2018 je posnel skladbo "Pogreška", ki je postala njegova največja uspešnica do sedaj. Za skoraj vse pesmi je besedila napisal sam. Nastopil je že na večjih prireditvah, kot so Moč glasbe nas združuje, Noč na Vrhniki, Pogačarjev trg v Ljubljani…

 

(PR: Denis Poštrak)

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran