radio tomi predvajalnik

Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo v najnovejši pesmi priljubljeni Čuki. Oni že vedo. V več kot tridesetletni karieri so jih tako pri svojem delu, kot med poslušalci in oboževalci, spoznali že gotovo sto tisoči. In prav njim je namenjena ta pesem. Je živahna in temperamentna, gre hitro v uho in se spogleduje z latino ritmom. Vse je fajn je prava pesem za vesele dni, prav takšne, kakršni prihajajo zdaj- počitniški in pustni. Čuki se vsako leto še posebej veselijo pustnega časa, ki ga za spremembo od običajnih nastopov ne preživijo v elegantnih oblekah, ampak se vsako leto našemijo v kaj izvirnega. Kaj bodo letos v Litiji, v Medvodah, na Ptuju, V City parku v Ljubljani in Europarku v Mariboru nam še nočejo izdati, gotovo pa kot vsako leto nekaj v povezavi s kakšno njihovo uspešnico.

 cuki

(Foto Marko Ocepek)

Pesem "Vse je fajn" so na Jožetovem Abrahamu pred dobrima dvema letoma Jože, žena Andreja in hčerki Eva in Petra, družina Potrebuješ, prvič v živo zapeli nekaj sto povabljencem, v zahvalo, da jih imajo lahko za prijatelje.

No in če ste tudi vi pomislili, da to pesem že od nekje poznate, se niste zmotili. Refren pesmi "Vse je fajn" je namreč avizo priljubljene televizijske oddaje Pri Črnem Petru, ki vse gledalce in gledalke dobre volje in dobre slovenske glasbe razvaja že od jeseni na Planet TV. Poleg Jasne Kuljaj, novinarja Regona, gasilca Sašota, natakarice Sofije, poštarja Peške, oddajo s svojim likom popestri tudi Ibro, ki ga mnogi poznate iz nadaljevanke Ena žlahtna štorija. Kdo je avtor te zabavnoglasbene oddaje pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati.

Čuki - Vse je fajn

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran