radio tomi predvajalnik

petra zore

Simpatična pevka in učiteljica Petra Zore, ki je navdušila z vrhunskimi preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas je sporočila, je končno imela nekaj časa za svoj oddih. Po natrpanem urniku v predhodnem letu zaradi vaj za oddajo in številnimi koncerti s svojo skupino Bomb Shell, si je končno privoščila nekaj dni, ki jih je izkoristila za polnjenje svojih baterij.

Po koncu oddaje enostavno ni bilo časa počitnice,

je povedala Petra, saj so jo čakale številne obveznosti in njena druga velika strast od katere ni mogla odkorakati - poučevanje naših najmlajših na eni od ljubljanskih osnovnih šol.

Ob koncu lanskega leta sem imela načrt, da bom odšla na počitnice, saj sem v 2019 res garala. Lahko rečem, da sem imela lansko leto kar tri službe – učiteljsko, pevsko in nato sem nastopila še v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kar je zahtevalo veliko časa. Priznam, da sem včasih vse skupaj težko uskladila, a ko pogledam nazaj sem resnično vesela ter ponosna nase, da mi je vse to odlično uspelo,

je povedala Petra in nam še zaupala da so s skupino planirali dopust v januarju a ga tudi niso mogli izpeljati.

Po zadnji uspešnici "Lublana" v kateri je Petra širši javnosti predstavila svojo avtobiografsko zgodbo, so s skupino v novem letu predstavili single "Sama" iz njihovega debitantskega albuma "…Ob petih"...”

O singlu "Sama" je Petra povedala:

Je posebna, melanholična, zapeljiva in edinstvena. Je vse prej kot moj stil, a mnogim, ki so poslušali naš album je bila ena izmed ljubših, zato smo se odločili, da jo predstavimo tudi širši javnosti.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran