radio tomi predvajalnik

Veseli Savinjčani so na Gregorjevo, ko se ptički ženijo, izdali novo polko ter videospot, z naslovom "Ljubezen je bolezen".

Veseli Savinjčani smo štirje mladeniči, ki v osnovi izhajamo iz Spodnje savinjske doline. Naša skupna pot se je začela v začetku leta 2014, ko smo Mitja, Blaž in Tomaž prvič preizkusili svoje glasbeno znanje z instrumenti. Kar dolgo smo raztegovali meh, pilili glasilke in trgali strune, na kar smo medse povabili še četrtega člana, Martina, ki pa ga je po dobrem letu skupnega delovanja zamenjal Domen. Tako skupaj ustvarjamo naše prve melodije in se uveljavljamo na narodno-zabavni sceni z udeležbo na raznih festivalih narodno-zabavne glasbe po Sloveniji in izven nje. Z veseljem se odzovemo na vsakršno povabilo za igranje na obletnicah, porokah, dobrodelnih koncertih, veselicah in ostalih možnih dogodkih. Družita in povezujeta nas veselje in ljubezen do pristne narodno-zabavne glasbe z obilo humorja in veselja, medtem ko razveseljujemo poslušalce širom Slovenije.

veseli savinjcani

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (2 oceni)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran