radio tomi predvajalnik

obvezna smerPriljubljena slovenska skupina Obvezna smer, ki letos praznuje 35 let glasbenega ustvarjanja je po uspešni obuditvi zimzelene uspešnice "Maj", pripravila novo avtorsko skladbo, ki jo je posnela v sodelovanju s priznanim avtorjem besedil, Igorjem Pirkovičem.

Pod glasbo se podpisuje vodja skupine in njen ustanovni član Toni Kapušin.

Pri ustvarjanju aranžmaja so sodelovali klaviaturist skupine Matic Čadež, Marko Bezovšek, Krešimir Tomec in drugi člani skupine.

Pesem govori o izgubljeni ljubezni, ki jo je najverjetneje vsak od nas že občutil. »Nekatere je izguba prizadela bolj, nekatere manj, nekatere pa večkrat … ne izgubljajo vere v ljubezen in edino tako je prav,« so sporočili iz skupine.

Člani skupine so nam zaupali, da je pesem nastajala kar nekaj časa in so jo želeli predstaviti skupaj z videospotom a bo ta žal moral počakati. Upajo, da bodo lahko čim prej stopili pred kamero, preden jim snemalec pobegne na 'snemanje kuharskih prispevkov'. Kdo je to, naj zaenkrat ostane skrivnost, so se igrivo nasmejali člani skupine Obvezna smer.

Ob tem vse poslušalce pozivajo, naj te dni ostanejo doma, le tako bomo vsi skupaj onemogočili širjenje koronavirusa.

Skupino ob dveh novih članih, klaviaturistu Matic Čadež in bobnarju Andrej Smrekar, sestavljajo tudi trije ustanovni člani Robi Lukač na bas kitari, kitarist Frenk Kebler in Toni Kapušin, vodja skupine, ter vokalist.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran