radio tomi predvajalnik

Dare Acoustic je nase opozoril s himno 'Študentske fore' v letu 2012 priljubljenega vsakoletnega študentskega dogodka Škisova tržnica.

 dare acoustic

(Foto: Mateja Gašperin)

Po uspešni lanskoletni predstavitvi tria glasbenih zgodb 'Bitje malo', 'Maček', 'Bulim in tulim' Dare Acustic predstavlja novo izpovedno skladbo 'Čustva', ki jo je posnel s prijateljico Sandro Erpe.

Čustva so zajebana stvar, tudi ko ti ni mar, glava že misli da zmore, čustva pa zahtevajo boje,

je o skladbi povedal Dare. Kako je prišlo do sodelovanja s Sandro?

Spoznala sva se že pred leti, ko sem ji delala aranžma za njeno skladbo in zdaj po iskanju drugega vokala za mojo novo pesem, je bila na edina smiselna izbira, saj me dobro pozna in razume kaj sem želel sporočiti s skladbo. Vedel sem, da bo zadela bistvo zgodbe.

Vsestransko ustvarjalen Dare Acoustic je tudi sam podal idejo za animiran video, ki ga je zaupal Sofiyi Kruglikovi.

Predlagal sem ji temačen, na momente celo malo neprijeten video, da se zajame strah in tesnobo ob zmedenih čustvih.

V videu je veliko simbolike, ste si ga že ogledali?

Njegovo sporočilo je, da je na koncu vse dobro, potreben je le pogum in korak iz cone udobja. Tavanje v gozdu ponazarja neprijetno obdobje iskanje samega sebe, dekle pa vizijo in cilj. Majhna sveča predstavlja upanje, pošast, ki leta nič drugega kot strah. Sonce na koncu temne goščave je rešitev za vse skrbi.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran