radio tomi predvajalnik

Glasbenik Domen Kumer je že dolgo poznan po tem, da se vsakega novega projekta loti na polno in si vedno poišče nove izzive.

Pri novi pesmi Namesto tebe, ki jo je posnel z dolgoletnim prijateljem Timotejem, je tako želel posneti videospot, ki bi bil čimbolj atraktiven in poseben, kot je posebna že ta skladba, pri kateri so sodelovali sami izkušeni in cenjeni glasbeniki. Domen in Timotej sta se zato spot odpravila snemat kar v Indijo.

domen kumer timotej

Bilo je eksotično, pisano, divje. Ob vseh lokalnih znamenitostih in zanimivosti sva komaj našla čas, da sva se posvetila delu,

nam je zaupal Domen, ki se je za potovanje v Indijo odločil dobesedno čez noč, v dneh tik pred izbruhom epidemije.

Medtem ko sta s Timotejem okušala lokalne specialitete, sta njuni mami besno klicarili ambasado, hotele in Domnove kolege, saj ju je skrbelo, ali se bosta glasbenika sploh lahko vrnila v domovino.

Na tako eksotični lokaciji te seveda ne zanima kaj dosti, kaj se dogaja doma. Ko pa sem slišal mati besneti, prosjačiti in moledovati, sem res hitro spakiral, pobral Timija in na letališču poiskal prvo letalo, ki naju je peljalo v Evropo. Zdaj sem torej varno v samoizolaciji in ob tem novem spotu obujam spomine na dni, ko sva s Timotejem raziskovala indijsko kulturo in navade.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran