radio tomi predvajalnik

Po izjemnem uspehu pesmi "Ocean", s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FENS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, ji je sledila romantična skladba 'Tvoja budala' in videospot v katerem je predstavila svojo drugo stran, ples.

stella

Kot mlada glasbenica se je prijavila na predtekmovanje EMA FREŠ s skladbo 'Ne vem, če sem v redu' in se uvrstila v finalni del.

Super, da je RTV Slovenija finalistom omogočila nastop v TV oddaji in smo se lahko predstavili širši publiki. Zelo sem uživala tako v nastopanju kot tudi v poslušanju ostalih nastopajočih, nekaj pesmi sem si kar hitro zapomnila. Najbolj zabavno je bilo vsekakor družiti se s plesalcema na vaji, s sotekmovalci za odrom in s producentom ob ustvarjanju pesmi. Najbolj pri srcu mi vedno ostajajo ljudje. Pa tudi na pesem sem zelo ponosna! V glavnem, fenomenalno...

je o svoji izkušnji na EMI FREŠ delila Stella, o novi skladbi pa je povedala:

Pesem 'Ne vem, če sem v redu' je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži (smeh). Je himna za vsako jutro.

Trenutna situacija je Stelli prekrižala načrte za snemanje videospota, tako je na svojem FB profilu povabila vse k sodelovanju. Kaj je pripravila vam razkrijemo kmalu.

Stella - Ne vem, če sem v redu

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran