radio tomi predvajalnik

azalea

Ansambel Azalea vam predstavlja najnovejšo polko "Srce ne ve za čas" in videospot zanjo

Končno je tu! Po dolgem, dolgem času smo zopet združili moči in ustvarili nekaj novega! V prvem planu je namen (kot vsake) polke, da vas bodo ob njej zasrbele pete, da vam bo pospešila bitje srce in razprla usta. Vseeno pa se bo lahko z novo energično bombo poistovetil marsikateri par. Saj vemo; biti dolgo skupaj, leta beže, gubice krasijo oči, pas smo malo preveč razpeli, včasih tudi dvom o tem, ali nas ima še vedno rad ... Vse to nam je znano. A če je vse prav, Srce ne ve za čas, zato so vsi dvomi odveč. Naj povemo, da smo veseli in ponosni, da se je prvič vsega tega dela z nami lotil naš nov harmonikaš Matevž Sodič - sedaj lahko presodite njegovo delo.

Videospot smo posneli ravno malo pred "navijanjem ušes". O tem, kdaj ga predstaviti, je bilo izrečenih mnogo besed. Ali je sedaj primeren čas/ali ne? Odločili smo se za ZDAJ! Zakaj? Če le komu izmed vas s to pesmijo polepšamo trenutek, preusmerimo misli, potem smo naredili dovolj.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran