radio tomi predvajalnik

omar naber

(Foto: Jana Šnuderl)

V času karantene Omar ni počival, ampak se je s polnim zanosom lotil ustvarjanja. Odločil se za priredbo znane italijanske skladbe "Mamma Maria".

O razlogih za izbor skladbe je povedal:

Ko se je Italija znašla v krizi in ko je postala epicenter epidemije, sem se odločil, da naredim priredbo naključne italijanske skladbe v moralno podporo našim sosedom. Padla je zelo nenavadna odločitev, priredil sem skladbo "Mamma Maria". To je ena od pesmi mojega otroštva, priredil sem jo pa na čisto svoj način. Vedno sem oboževal italijansko glasbo, ki je name kot avtorja in izvajalca močno vplivala.

Na čisto svoj način pa Omar Naber pripravlja tudi naslednji album, za katerega pravi, da gre »nazaj, h koreninam«, razkriva namreč, da bo nova plošča v celoti v njegovem primarnem stilu.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran