radio tomi predvajalnik

stella 1Po izjemnem uspehu pesmi "Ocean", s katero je Stella zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FENS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, ji je sledila romantična skladba "Tvoja budala" in videospot v katerem je predstavila svojo drugo stran, ples. Te dni Stella predstavlja videospot za svojo tretjo avtorsko skladbo v zadnjem letu.

Novo pesem "Ne vem če sem v redu" je ustvarila skupaj z Blažem Hribarjem in Gabrom Maroltom, ki sta ji pomagala pri glasbenem delu skladbe, sicer pa se Stella podpisuje kot avtorica glasbe in besedila.

Pesem 'Ne vem, če sem v redu' je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži. Je himna za vsako jutro...

je o pesmi povedala Stella.

Videospot pa je vsestranska umetnica in velika ljubiteljica plesa ustvarila doma, v času karantene. Pri tem so ji pomagali prijatelji in znanci iz celotne Slovenije.

Odziv je bil izjemen, pesem bi morala biti nekajkrat daljša, da bi lahko vse čudovite kadre vključila v video,

je povedala Stella, ki je sodelujoče povabila preko družbenih omrežjih in jim kot prava plesalka pokazala koreografijo, ki jo je sama sestavila, kot tudi končni video. Le pri barvni korekciji videa ji je na pomoč priskočil Rok Makovec.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran