radio tomi predvajalnik

Dober mesec po podpisu s tujo založbo RTR Records in nastankom novega imena, XSKULL8 predstavljajo čisto svež, udaren in s trenutnimi razmerami sovpadajoč singel "Engine of doom".

Fantje iz skupine XSKULL8 so po slovesu imena Captain Morgan's revenge in podpisu s tujo založbo RTR Records takoj zavihali rokave in se spustili v nekoliko drugačne, a sebi in svoji zvesti publiki zveste vode. V sodelovanju s producentom Matejem Pečavarjem je nastal nov singel Engine of doom, ki so ga fantje posneli v RSL Production studiu.

xskull8

Če je bil prejšnji komad (My worst enemy) bolj oseben, izpoveden, gre pri tem bolj za opažanja dogajanja po svetu. O tem kako smo vsi skupaj le gorivo za stroj uničenja...

pojasnjujejo fantje in dodajajo, da zgodba pesmi izredno sovpada s trenutnimi razmerami v naši družbi.

Sama izdaja singla se je sicer malo zavlekla, a vse z razlogom. Po podpisu z založbo je bilo treba urediti še določene "papirnate" zadeve, potem je prišla še ta epidemija in spet smo se morali prilagoditi. Na koncu smo določili, 25. aprila gre komad ven, pa kakor ve in zna. In mislimo, da nam je kar dobro uspelo...

v smehu pravijo fantje, ki so novoizdano pesem uradno pozdravili s FB eventom v sklopu tedenskih live sessionov, ki jih imajo ob sobotah zvečer na svoji uradni FB strani. Tako so predstavili tudi video za komad, ki je nastal pri Mirror 2 Mirror production.

In kako naprej?

Nov album! Pesmi so končane, z Matejem Pečaverjem, ki bo produciral tudi album razvijamo zvok, ideje in brusimo detajle že od začetka leta. Tako da mislimo, da ta plata bo pa res... naredila svoje...

še obljubljajo fantje, s katerimi se lahko družite vsako soboto zvečer na uradni FB strani XSKULL8.

Kot kaže nam preostane le še to, da se veselimo dneva, ko se bomo lahko z albumom v roki prepričali v to. Do takrat pa uživajmo v tršem, močnejšem in karizmatičnem "Engine of doom".

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran