radio tomi predvajalnik

manuManu je osveženo umetniško ime, ki je poleg ostalih glasbenih kreacij nastalo iz pevkinega imena ManuElla.

Po več kot dveh letih ustvarjanja v Stockholmu se je pevki izpolnila življenjska želja, ustvarila je svoj avtorski album s svojim idolom, mednarodno priznanim glasbenikom in producentom Ericom Bazilianom.

Celoten Album so posneli in sproducirali skupaj z Martinom Štibernikom – vrhunskim producentom, v njegovem Studiu MARSH.

Z Martinom sta skupaj sodelovala že pri evrovizijski “Blue and Red”.

V studiu smo hitro razvili kreativno prijateljstvo in začele so se rojevati zares edinstvene kreacije. Pesmi za album smo producirali skoraj dve leti, izid novega albuma pa lahko pričakujemo v letošnjem letu!

Ob vseh teh negativnih novicah, ki nas vseskozi obdajajo, so nas ustvarjalci skladbe Only love želeli spomniti na tisto najbolj pomembno – ljubezen.

Znašli smo se v času, ko se je za trenutek ustavil svet. A ravno s tem nam je dana tudi možnost, da se zazremo vase in na svoje življenje pogledamo iz druge perspektive: Kaj je tisto, za kar je res vredno živeti? Kaj nas navdaja z ljubeznijo in kaj nam dejansko daje smisel za naprej?

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran