radio tomi predvajalnik

V nekem drugem času, ko smo se še lahko vonjali, čutili in gledali v oči, je skupina Dan D z režiserjem Aljošo Juhartom posnela video posvetilo bližini, dotiku in znamenjem, ki jih puščamo drug v drugem.

 dan d

(Foto: Marko Alpner)

Plesalci v spotu Ne naredi mi tega so del skupnosti KUD Tango.si, ki se pod vodstvom igralke in tanguere Maje Sever sestaja v dvorani Dijaškega doma Tabor, kjer organizirajo tudi delavnice, tečaje in milonge.

Skladbo je v 8D tehniki, ki jo Dan D preizkušajo med prvimi v Sloveniji, obdelal Robi Bulešić (Beartracks Recording Studio), eden od producentov albuma Knjiga pohval in pritožb (Milo za drago). S takšno inovativno zvočno obdelavo se ustvarja iluzija glasbe v prostoru, izkušnja pa je najbolj intenzivna ob poslušanju s slušalkami. Tokca, Nikolo, Tučota, Boštija in Obro v na klavirju spremlja Emanuela Montanič.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran