radio tomi predvajalnik

​​V času karantene so se Avtomobili z odrov preselili v domače studie. Studio sicer ne more nadomestiti nastopanja v živo pred poslušalci, so pa člani skupine prepričani, da nas bo glasba ponesla v boljše čase. Njihova tretja plošča, na kateri najdemo tudi pesem Ne ljubi se mi spati sam, je izšla leta 1987 in je zadnja, ki je bila posneta tudi v srbohrvaškem jeziku.

avtomobili 

(Foto: Jeronima Kastelic)

Skupina Avtomobili aktivno deluje že skoraj štiri desetletja, skozi leta pa je uspela obdržati svoj edinstveni zvok. Z njihovih avtorskih studijskih albumov še danes zveni zajeten zalogaj ​brezčasnih uspešnic. Njihova ustvarjalna moč še zdaleč ne usiha, kar dokazujeta tudi zadnja albuma, »Pozna pomlad« in »Daleč«. Pravkar pa se pripravljajo na snemanje novega.

S karantensko preobleko pesmi »Ne ljubi se mi spati sam« so znova dokazali, da znajo na prav poseben način vnesti svežino tako v svoje pesmi kot v čas, v katerem smo se znašli.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran