radio tomi predvajalnik

V času osamitve se tudi Hamo & Tribute 2 love zatekajo k izolacijskim tehnikam snemanja, saj je kolektiv ljubezni tako kot vsi ostali primoran k prestajanju začasne tišine. Vsak v svoji izolacijski celici so predse postavili kamere in mikrofone in 'dopisno' odigrali komad Naprej, z njihovega najnovejšega albuma 4K.

 hamo tribute

(Foto: Marko Alpner)

Dobili smo še eno Iz4kano posodobitev aktualnega albuma in skladbo, ki lepo zaokroži optimizem neustavljivega planeta, ki se navkljub vsem našim neumnostim, venomer in vztrajno vrti naprej. Resnobnost vsebine je omiljena z Morriconejevsko žvižgaško temo in poskrbeli, da se ti Naprej zalepi v končiče podzavesti.

Da bi se žvižganje res nazorno slišalo, so jim v videu na pomoč priskočili znani žvižgači, ki jih lahko vidite v izolacijskem videoprojektu Naprej. Jih poznate, morda koga pogrešate?

V teh okoliščinah, v teh stoičnih časih, lahko tudi en sam lahkoten žvižg pripomore k temu, da se stvari zopet premaknejo v neko gibanje. Žvižganje je kot ljubezen, nastopa v vseh agregatnih stanjih. Lahko je samo melodija, ki ti krajša čas med pleskanjem, lahko je pa resnica, ki jo skrivajo oblastniki pred ponižnim narodom. Oboje je nujno potrebno, da gremo lahko naprej. Premalo se žvižga, te dni!

komentira avtor teksta in glasbe, Hamo.

Če tako močno pogrešate naše nastope v živo, kot jih Hamo & Tribute 2 Love, naj vam bo v uteho, da bo vsega tega enkrat konec. Medtem, ko skupaj čakamo, da se ponovno srečamo v poltemi klubskih odrov, se porajajo sveže ideje, z njimi pa tudi nova muzika in veliki načrti.

Do takrat pa pazite nase, na svojo svobodo, in žvižgajte na ves glas, da skupaj pomagamo ranjenemu svetu Naprej.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran