radio tomi predvajalnik

marvin

Marvini predstavljamo komad "Traminec '97", ki smo ga vsak posamezno začeli snemati v času karantene, zaključili pa skupaj v našem placu. Traminec je plemenita sorta vina za posebne priložnosti. No, tale naš je letnik 1997 - prav posebno leto, ko smo odkrivali in pili prvi nektar ljubezni in okušali sladkosti mladega življenja, ki je vrelo v nas. Dozorel je v komad, ki je naša oda mladosti in veselju. Še posebej v trenutni situaciji, ko je življenje precej »cikjeno« in daleč od bogate cvetice dišečega traminca. Naj vas odpelje v vašo mladost, v kak žmohten mladostni spomin, ki vam bo ustnice razpotegnil v skrivnostni nasmeh. Upamo, da si z njim kmalu nazdravimo na kakem koncertu v živo. Na naše zdravje, našo mladost, na nas!

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran