radio tomi predvajalnik

V petek, 22. 5., je izšel Žanov drugi album Iz Moje Sobe, ki bo širši javnosti predstavljen jeseni. Do takrat pa lahko uživamo ob novem videu in skladbi Čudeži.

 zan sercic

(Foto: Tibor Golob)

O skladbi s pozitivnim sporočilom Žan Serčič pove:

Je številka 1 na mojem novem albumu "Iz Moje Sobe" in nekako odpre vrata v moj svet, skozi katerega popeljem poslušalca ob poslušanju celote. Pesem "Čudeži" govori o stvareh, za katere smo premalokrat hvaležni in jih večkrat jemljemo za samoumevne. Družina, prijatelji, ljubezen, to, da smo našli, kar nas veseli … zame so to čudeži,

in za konec dodaja:

Kot tekstopiscu in avtorju pesmi se mi je v glavi porodila ta ideja, kako lahko gledaš na življenje – da čudeži ne obstajajo, ali pa da so čudeži vsak dan okoli nas - v malih stvareh.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran