radio tomi predvajalnik

Pesnik potrebuje bolečino. Potrebuje veter, presenečenja, negotovost, … skratka spremembe in čustva. Čas korone je prinesel prav to, vendar preprečil glasbene nastope, ki so duša in telo vsakega glasbenega ustvarjalca.

drustvo mrtvih pesnikov

Člani Društva mrtvih pesnikov so zadnje mesece preživeli v ustvarjalni karanteni, vendar pa močno pogrešajo oder in bližnji stik s poslušalci. Za tiste najbolj neučakane so pripravili presenečenje v obliki koncertnega videospota za novi singel Hello z aktualne plošče Astronavt, ki so ga posneli v živo ob premierni predstavitvi albuma.

Pesniki se v videospotu sprašujejo ali smo res sami v vesolju ali še kdo stanuje tu. Bomo iskali drug planet, če življenje na zemlji ne bo obstalo? DMP ostajajo optimisti in verjamejo, da bo ples v maskah kmalu končan in bodo koncerti spet zaživeli. Ker pesniki vstopajo v 30. leto delovanja, si slavja v živo s svojimi poslušalci najbolj želijo.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran