radio tomi predvajalnik

Z malce več adrenalina smo končno zaključili snemanje videospota za moj novi singl "Rulet sreče".

Ko se je naša ekipa 11-ih ljudi polna elana zjutraj odpravila na snemanje se nam niti sanjalo ni, kakšen podvig nas čaka v nadaljevanju dneva. Vozili smo eden za drugim in kot prvi sem odtipkal navigacijo ... Medtem smo veselo čvekali in poslušali naš novi projekt. Zakaj pa ne, saj nas vodi navigacija ... Ko smo kar naenkrat ugotovili, da smo se znašli sredi Italije, nismo bili več tako dobre volje. Poskusili smo nazaj. Seveda čez mejo ne gre. Iščemo kakšno maloobmejno ... Navigacija je v naši ekipi (predvsem pa v ženskem delu ekipe) povzročila pravo nervozo. Ulice prazne, tu in tam kakšen avto in mi frajerji s slovenskimi registrskimi tablicami gor in dol po ulicah. No, tole naše popotovanje je trajalo kar eno uro ali še dlje in povsod kjer je navigacija izbrala izhod za Slovenijo so bili na cestah betonski bloki. Ko smo že skoraj obupali, pa nam je uspelo najti mali obmejni "prehodek" kjer so razumeli našo dramo in nam pomagali nazaj domov.

Kljub vsemu smo imeli dober delovni dan in posneli hudooooo dober videospot za noro dobro pesem, ki prihaja za moje poslušalce, da jih osvoji, tako kot je vse nas ...,

nam je zaupal Alen Vogrinec Vesel.

 alen vogrinec 1

alen vogrinec 2

alen vogrinec 3

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran