radio tomi predvajalnik

lunca

Vlada nas je prisilila, da smo doma in se družimo samo z bližnjimi. Nobenih ljubic, nič od nič. Edina "ljubica" je maska, ljubček pa razkužilo ... To "težavo" so opazili in občutili tudi pri ansamblu Lun'ca" in v zvezi s tem so nam povedali:

Ansambel Lun'ca predstavlja čisto novo, čisto svežo skladbo z naslovom "Doma že vse poznava". S to novo skladbo poslušalce vabimo, da skupaj z nami obiščejo prelepe kraje naše čudovite Slovenije, a kljub temu na varni razdalji.

Pridni smo bili, saj smo za skladbo posneli tudi videospot. Snemali smo po prelepi naši deželici. Prvi dan smo bili na Gorenjskem, v Ljubljani in na Primorskem, naslednji dan pa še na Štajerskem in v Prekmurju.

Besedilo za polko je napisala Anita Zupanc, melodija pa je delo Aljaža Rozmana. Polka je bila posneta v studiu LugoTon, videospot pa z video produkcijo Foto Kolman.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran