radio tomi predvajalnik

Če smo bili mnenja, da je naš večni romantik in pevec še kako resnično opevanih zgodb zaključil z zadnjo hitro skladbo «Daj roke v zrak«, smo se motili. Tudi tokrat je Boštjan združil moči s Tomijem Valenkom in po zadnji skladbi se njuna združitev lahko pohvali še z eno hitro skladbo v stilu rock’and’rola pod naslovom »Draga Suči«.

bostjan lenic

Tokrat se je pevec sam soočil z izdelavo besedila, glasbo pa je v prispeval Tomi Valenko.

Boštjan pravi, da je skladbica namenjena razvedrilu, natančneje »žuru«, saj tega na slovenskih tleh in v srcih ljudeh primanjkuje.

Kot lahko sami opazite, tudi epidemija ni ovira za glasbena srca in ni strla glasbenikove volje, saj je Boštjan ta čas dobro izkoristil in pripravil skladbo, katera bo na plesišče privabila tako mlado in »manj mlado« populacijo ljudi.

Pevec s svojimi glasbenimi načrti še ne zaključuje svojega glasbenega potovanja, zato se kmalu lahko pripravimo, da nas ponovno glasbeno preseneti.

Boštjan Lenič - Draga suči

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran