radio tomi predvajalnik

Pravijo, kar počneš na novega leta dan, boš počel celo leto. No problem, z organizatorji koncertov z rdečo zvezdo, smo imeli 1.1.2019, ko so nekaj dni pred novim letom v pričo medijev govorili, da bomo v Moravčah januarja na tem koncertu igrali Orleki. Brez da bi nas sploh vprašali, kaj šele, da bi se za koncert dogovorili, so okrog, tudi medijem, že govorili, da bomo igrali na tem koncertu.

Podobna zgodba se dogaja zdaj, ko smo na Facebooku in nekaterih medijih videli, da bomo igrali na koncertu Nosil bom rdečo zvezdo, 11.7.2020, na Kongresnem trgu v Ljubljani. Naj jasno povemo, da s tem koncertom nimamo NIČ in da tam NE bomo igrali. Organizatorji nas niso niti kontaktirali, kaj šele, da bi se sploh dogovorili za koncert. Tako da je očitno spet prišlo do zlorabe imena naše glasbene skupine Orlek.

Zaradi korona virusa nam je odpadla vrsta koncertov v tem letu, zakaj bi se izpostavljali na takšnem koncertu, ki pa sploh ni dovoljen??!!

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran