radio tomi predvajalnik

V dneh, ko je slabih novic več kot dobrih, si glasbeniki želijo pozitivnih sprememb. In nič drugače ni bilo pri Anji Istenič, ki v poletje vstopa z novo pesmijo "Poletne noči", za skladbo pa je posnela tudi videospot, v katerem ne manjka elementov pozitive, dobre volje, plesa in smeha.

 anja istenic

(Foto: Robert Zabukovec)

Snemanje videospota je bilo res adrenalinsko. Ves čas smo imeli s seboj tudi dimno napravo, ki smo jo želeli uporabiti v videospotu. Tik pred začetkom snemanja smo ugotovili, da smo ob prižigu dimne naprave zadimili celotno Ajdovščino. Ustrašili smo se, da zanjo potrebujemo posebno dovoljenje za uporabo. Na srečo so bili ajdovski policisti zelo prijazni in nam uporabo dovolili, snemanje smo tako lahko nadaljevali brez večjih problemov. Res sem zelo zadovoljna in ponosna na svojo ekipo in komaj čakam na koncerte, da vidim svoje poslušalce in da tudi v živo delimo vso to pozitivno energijo, ki jo lahko ulovite v videospotu. Dare točno ve, kaj želim in kakšno glasbo imam najraje. Prav zato je sodelovanje z njim tako zelo preprosto,

je po snemanju novega videospota za novo skladbo povedala Anja Istenič.

Videospot, v katerem ne manjka niti plesoči dedek, je posnela produkcijska ekipa Kobal Production pod režisersko taktirko Lenarta Kobala.

Na snemanju v Ajdovščini nas je bilo veliko. Bilo je sproščeno in zabavno, smeha ni manjkalo,

je povedal režiser.

Produkcijo je Anja prepustila Janu Baruci, besedilo za skladbo pa je skupaj z Igorjem Pirkovičem, ustvaril Dare Kaurič, ki se je podpisal tudi kot avtor glasbe:

Anja že nekaj let kot spremljevalna vokalistka uspešno sodeluje pri mojih projektih, a kar nekaj časa je trajalo, da sem ji napisal skladbico, v kateri se je odlično znašla in ji je res pisana na kožo.

V trenutnem obdobju vsi pogrešamo poletne koncerte, naša želja pa je, da vsak prepozna sporočilo pesmi - zabava, veselje, smeh, ples, dobra volja in vse kar smo pogrešati v dnevih izolacije,

še doda simpatična Primorka, o kateri bomo gotovo še veliko slišali.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran