radio tomi predvajalnik

Ansambel Petan predstavlja nov hit poletja. Gre za čisto svežo skladbo z naslovom »Kopalke so b´le tanke«, ki je plod dela kitarista, Primoža Petana, ki je napisal besedilo in melodijo ter harmonikaša Denisa Petana, ki je dodal aranžma.

Gre za pikantno polko, ki bo osvežila še tako vroče dni in dvignila utrip prav vsakomur. Govori o poletnih prigodah marsikaterega fanta, ki se odpravi na morje in ga tam doleti kakšna morska romanca.

petan kopalke

Za pesem je bil na slovenski obali posnet tudi vroč videospot, pri katerem so sodelovale plesalke iz Plesnega mesta, katerih članica je tudi glavna igralka Tjaša Roš. Posebna zahvala pa gre tudi koreograferki Maruši Krušič, ki je poskrbela za izvrstno koreografijo. Za mirno roko na kameri in odlične ideje pri scenariju pa je zaslužena snemalna ekipa Pratnemer, s katero smo že večkrat sodelovali.

Ali jih je na snemanju obiskal nepridiprav?
Na snemanju je presenetil tudi morski pes. Brez skrbi, vsi prisotni na snemanju so ostali živi in zdravi. Gre namreč za prizor v videospotu, kjer se je glavna igralka Tjaša ustrašila morskega psa, Denis pa jo je junaško rešil ter prinesel iz vode.

To pa ni edina novost v ansamblu Petan. Z letošnjim letom se je ansamblu pridružil nov basist Bor Petković, s katerim so se super ujeli. Gre za prvi skupni projekt z novim članom, v prihodnosti pa že načrtujejo veliko novega.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran