radio tomi predvajalnik

Alen Vogrinec predstavlja najnovejšo skladbo Rulet sreće, ki jo je napisal Marin Seko iz zadarske skupine Banana.

Skladbo Rulet sreće je ustvaril mladi hrvaški skladatelj in producent Marin Seko, z njo pa želim sporočiti, da ni nikoli prepozno za srečo, da se le enkrat živi in moramo življenje izkoristiti,

je povedal Alen.

alen vogrinecAlen Vogrinec je rojen 22. decembra 1987 v Ljubljani, odraščal pa je v Kočevju, kjer živi še danes. Imel je težko otroštvo, saj je odraščal pri starih starših v revščini. Rad je prepeval od malih nog, pri 12-ih letih pa je začel prepevati v lokalih in na raznih zabavah ter tako finančno pomagal starim staršem. Slovenski javnosti je postal znan leta 2010, ko se je predstavil v šovu Slovenija ima talent ter si z avtorsko pesmijo Berač prislužil finale. Leta 2013 se je umaknil iz javnosti ter se posvetil družini, leta 2018 pa je postal ponovno aktiven.

Leta 2018 je nastopil na prireditvi Moč glasbe nas združuje, kjer je spoznal Želimirja Škarpono, priznanega producenta iz Dalmacije, s katerim sta ustvarila pesmi "Prijatelju moj" in "Čekaj me, moja jube". Leta 2019 je s pesmijo Čekaj me, moja jube nastopil na festivalu Melodije hrvatskog juga v Opuženu ter osvojil 1. nagrado strokovne žirije. Leta 2020 je začel sodelovati z Marinom Sekom iz zadarske skupine Banana.

 

(PR: Denis Poštrak)

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran